Τη μεταγραφή της χρονιάς στην Α2 ετοιμάζεται να κάνει η Καρδίτσα και όπως είναι φυσικό, ο Χρήστος Δεληγιάννης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Γιάννη Μπουρούση να επιστρέψει για ένα χρόνο στα γήπεδα, προκειμένου να βοηθήσει την Καρδίτσα στην Α2, ο πρόεδρος του συλλόγου έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

«Αυτός ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΥΠΟΣ αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ποσο αληθινός είναι !!! Γυρνάει στην πόλη μας που αγαπήσαμε μεγαλώνοντας για να γράψουμε όλοι μαζί ιστορία!! Είμαστε συγκινημένοι… και έτοιμοι για την μεγάλη αυτή χρονια και την τεράστια πρόκληση!!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ και να κάνουμε την υπέρτατη υπέρβαση ! όλοι μαζί μπορούμε για την ΚΑΡΔΙΤΣΑ !».

Με την προσθήκη του Μπουρούση (σε όποια κατάσταση κι αν είναι) η Καρδίτσα μετατρέπεται αυτομάτως σε φαβορί για την άνοδο, σε ένα πρωτάθλημα πάντως που μοιάζει ανοιχτό, με ομάδες που είτε έχουν κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι (Χαρίλαος Τρικούπης, Τρίτωνας, Ελευθερούπολη), είτε έχουν ήδη έναν κορμό για να πρωταγωνιστήσουν (Μαρούσι).

Το ποστάρισμα του Χρήστου Δεληγιάννη: