Στο καθοριστικής σημασίας τρίποντο που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και στον ματς – πρόκληση που ακολουθεί με τη Νέα Κηφισιά για το Κύπελλο, αναφέρθηκε ο Πάρης Μάρτζος. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 28χρονος γκαρντ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να ενισχύσει τη προσπάθεια της ομάδας.

Για το τρίποντο που έδωσε τη νίκη στο ματς με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο, ο Μάρτζος τόνισε: “Το τρίποντο θα μπορούσε να το πετύχει ο καθένας από τα παιδιά. Απλά, έτυχε να ήμουν εγώ στην τελευταία επίθεση και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Ήταν ένα παιχνίδι μέσα στην προετοιμασία μας για να μπορέσει να βρεθεί ο ένας με τον άλλο. Είμαστε μια νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο και πιστεύω ότι αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε μια δύσκολη έδρα”.

Όσον αφορά στο ματς της Β΄ φάσης, κόντρα σε μια ομάδα της Α1, ο άσσος των Κρητικών υπογράμμισε: “Πρέπει να το ευχαριστηθούμε και να το απολαύσουμε. Είναι ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα Α1. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να δει την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να είναι σίγουρος ότι εμείς θα δώσουμε το 100% των προσπαθειών μας”.

  • Από την Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ έγινε γνωστό ότι στο παιχνίδι με την Νέα Κηφισιά για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Κατώτερη τιμή του εισιτηρίου ορίζεται στα 10 ευρώ βάσει της προκήρυξης της ΕΟΚ.