Ο Κόροιβος πέρασε νικηφόρα και από τις Σέρρες, έκανε το “τρία τα τρία” και συνεχίζει απτόητος τη προσπάθεια του να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα τη φετινή σεζόν. Ο Βασίλης Νιπεργιάλης είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από τη προσπάθεια των αθλητών του και στις δηλώσεις του στάθηκε στη σημαντικότητα της καλής αμυντικής λειτουργίας:

“Είναι η τρίτη νίκη που κάνουμε, κρατώντας τον αντίπαλο πολύ χαμηλά στην άμυνα. Πρόκειται για ένα στοιχείο που αποτελεί στοίχημα για εμάς να δεχόμαστε λίγους πόντους με τα παιδιά που έχουμε, τα οποία έχουν τόσο ταλέντο στην επίθεση, που μπορούν να βάζουν κάποια εύκολα καλάθια με την εμπειρία και τους αυτοματισμούς τους. Συνεχίζουμε βήμα-βήμα, το πρωτάθλημα είναι μακρύ ακόμα, δεν θέλω προς το παρόν να πω κάτι για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, θέλουμε να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίζουμε πάντα τη νίκη”, τόνισε ο προπονητής της ομάδας της Ηλείας και πρόσθεσε αποποιούμενος τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο:

“Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει πει πως είναι φαβορί. Δεν έχουμε το άγχος, δεν έχουμε το πιστόλι στον κρόταφο, δεν αισθανόμαστε καμία πίεση. Από μόνοι μας τόσο οι παίκτες που είναι γεννημένοι νικητές, όσο και τα παιδιά γύρω από την ομάδα, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θέλουμε να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους Ικάρους για τη φιλοξενία και επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε στο δεύτερο παιχνίδι”.