Από τους πρώτους παίκτες που πλαισίωσαν φέτος το ρόστερ της Δόξας Λευκάδας ήταν ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Ο 34χρονος σέντερ με την μεγάλη εμπειρία και τη θητεία σε ομάδες όπως ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα, ο Φίλιππος Βέροιας, ο Ερμής Λαγκαδά κ.α., σε δηλώσεις του στο “lefkadaweb.gr”, αναφέρθηκε στους λόγους της επιστροφής του στην ενεργό δράση μετά από ένα χρόνο αδράνειας:

“Έμεινα ένα χρόνο έξω από τα γήπεδα εξαιτίας κάποιας εργασίας που έπρεπε να ξεκινήσω. Η πρόταση της ομάδας, ο τρόπος προσέγγισης που έγινε πολύ νωρίς και με πολύ ωραίο τρόπο, όπως επίσης και η συνεργασία που είχα κατά το παρελθόν με τον κόουτς, με έβαλαν στην διαδικασία να το σκεφτώ. Αφού είδα ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια απ’ όλους και είναι μια ομάδα που έχει στόχους, αποφάσισα να ενταχθώ και εγώ στο ρόστερ. Δεν ήθελα να επιστρέψω σε μια ομάδα αδιάφορη ή σε μια ομάδα που θα είχε ως στόχο την παραμονή”, τόνισε ο ύψους 2.07 σέντερ και πρόσθεσε σχετικά με το τι χρειάζεται μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2:

“Σίγουρα η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Πρέπει να υπάρχουν παίκτες που να ξέρουν την κατηγορία και να έχουν σωστή νοοτροπία για να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει καλός προπονητής και καλή διοίκηση. Θεωρώ ότι η Δόξα είναι πολύ καλά από κάθε πλευρά. Υγεία να έχουμε πάνω απ’ όλα και τύχη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει…”.

Στο μεταξύ συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασίας της Δόξας, η οποία τη προσεχή Κυριακή (7/9) θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Αστακού, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Επίσης, οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή των Λευκαδιτών στο τουρνουά του Προμηθέα Πατρών (12-14/9), στο οποίο θα πάρουν μέρος και οι ομάδες του Αρκαδικού και του Λαυρίου.