Μπορεί να ξεκίνησε με το… αριστερό τις επίσημες υποχρεώσεις της, όμως πολλές φορές τέτοιες ήττες κάνουν καλό στη συνέχεια, ειδικά σε μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα. Ο λόγος για τη Δόξα Λευκάδας, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα – αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, από τον Δούκα, γεγονός όμως που σε καμία περίπτωση δεν πανικοβάλει τους νησιώτες. Κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του πρέπει να διαχειριστεί σωστά αυτή την ήττα και συνέστησε υπομονή και ψυχραιμία για τη συνέχεια:

“Ήμασταν εκτός παιχνιδιού, δεν δείξαμε καμιά πνευματική εγρήγορση και φανήκαμε να εφησυχάζουμε από το γεγονός ότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με απουσίες. Ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τρία δεκάλεπτα αφού σε κανένα τομέα του παιχνιδιού δεν ήμασταν εντός φιλοσοφίας. Τώρα έχουμε μια καλή αφορμή για να εμβαθύνουμε στα λάθη και την δουλειά μας. Το άθλημα είναι ομαδικό και μια ομάδα καινούρια για να αποδώσει καλό μπάσκετ θέλει υπομονή. Θα διαχειριστούμε την ήττα όπως πρέπει. Η προετοιμασία συνεχίζεται με πρώτη προτεραιότητα να ενταχθούν στο σύνολο τα παιδιά που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν τραυματίες”, τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Δόξας και πρόσθεσε:

“Δεν ήρθε η καταστροφή, θέλει ψυχραιμία και υπομονή. Όλοι θέλαμε να κερδίσουμε και όλοι επιθυμούσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ήταν απλά μια κακή βραδιά… Από κάθε νίκη ή ήττα βγάζεις συμπεράσματα. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς κυρίως όσον αφορά το κομμάτι της συγκέντρωσης και της πνευματικής προετοιμασίας για ένα παιχνίδι. Είδαμε τις απουσίες τους, γεγονός που επέδρασε αρνητικά και στο μυαλό και την ψυχολογία μας…”.