Η προσοχή των Τρικάλων είναι στραμμένη, σε αγωνιστικό επίπεδο, αποκλειστικά στην εκτός έδρας δοκιμασία με τους Ικάρους στις Σέρρες. Ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι… μονόδρομος, ώστε να μην πάει χαμένη η επιτυχία επί της Κηφισιάς και να παραμείνει η ομάδα σε τροχιά ανόδου.

Παράλληλα όμως, η διοίκηση και οι άνθρωποι των “κυανέρυθρων” έχουν τα αυτιά και τα μάτια τους ανοιχτά, στο θέμα της ένστασης που κατέθεσε η Νέα Κηφισιά, για το… περιβόητο καλάθι του Τριανταφύλλου, που έκρινε τον νικητή. Στις τάξεις των Τρικαλινών δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την έκβαση της ένστασης και εκφράζεται η πεποίθηση ότι δεν θα γίνει αποδεκτή, επομένως δεν τίθεται θέμα επανάληψης του αγώνα.

Κάτι που επισήμανε και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Γιάννης Τζήμας, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “FM100”: “Οι φιλοξενούμενοι δεν ήξεραν από πού άλλου να “πιαστούν”  για να δικαιολογήσουν την ήττα τους και άρχισαν τις ιστορίες με το χρονόμετρο και το τελευταίο καλάθι. Η ένσταση είναι ανυπόστατη δεν στοιχειοθετείται και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει το θέμα“, τόνισε ο προπονητής των Θεσσαλών.