Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος δεν εγκαταλείπει το… Μαρούσι! Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει αναλάβει προσωπικώς τις επαφές με τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για το κλειστό του Αγίου Θωμά (αν και επικρατεί δυσφορία και για την αναβλητικότητα του δημάρχου) και θα επιμείνει για κάποιες ημέρες.

Το πρόβλημα σύμφωνα με τους “Ενωσίτες” προκαλείται από τις ενστάσεις των ανθρώπων της ομάδας του Αμαρουσίου, όπως σας είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες στο basketblog.gr αλλά και στην “ΩΡΑ των σπορ” (σ.σ. η υπενθύμιση αυτή προς τους διαδικτυακούς συντάκτες, που ανακάλυψαν πάλι την… Αμερική).

Αποκαλύπτουμε δε, ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και συνάντηση μεταξύ των προπονητών Βαγγέλη Ζιάγκου και Βαγγέλη Μάγειρα, αλλά και στελεχών των δύο συλλόγων, σε μία προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο. Το κλειστό του Αγίου Θωμά αποδεικνύεται δύσκολη περίπτωση, αλλά είναι η πλέον κατάλληλη για την ΑΕΚ της Α2, που προσπαθεί να λειτουργεί σε επίπεδα Α1.

Οι “κιτρινόμαυροι” μίλησαν, πάντως, με τον Πανελλήνιο και σήμερα, προκειμένου να κλείσουν ραντεβού για να καταθέσουν προς τον πρόεδρο Βασίλη Ζερβουδάκη την οικονομική προσφορά για το κλειστό της Κυψέλης, που “κερδίζει πόντους”. Προς το παρόν…