Ο Εθνικός δίνει το Σάββατο (2/5) το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι. Οι Πειραιώτες υποδέχονται στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό του Κερατσινίου την φορμαρισμένη Λιβαδειά και θέλουν τη νίκη προκειμένου να σκαρφαλώσουν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Ο Γιώργος Κουκάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας ότι παρά την απουσία του κόσμου ο Εθνικός θα παλέψει για τη νίκη, προκειμένου να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Αναλυτικά τα όσα είπε ο 29χρονος πλέι μέικερ, αρχηγός των Πειραιωτών:

Για τον αγώνα με την Λιβαδειά: “Η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά αν και στο τέλος του πρωταθλήματος, φαινομενικά αδιάφοροι, στόχος μας είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, πρέπει όλοι μας να βρούμε κίνητρα γι’ αυτό το παιχνίδι. Σαν ομάδα δεν θέλουμε να χάσουμε και δεύτερη φορά έχοντας χάσει σε εκείνο το επεισοδιακό παιχνίδι. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο τέλος της χρονιάς”.

Για την νίκη στο Ψυχικό: “Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να το κερδίσουμε, όπως είπα δεν θέλουμε να χάσουμε δεύτερο παιχνίδι από την ίδια ομάδα. Παλέψαμε, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, δυναμώσαμε λίγο την άμυνα στο τέλος του παιχνιδιού και έτσι φτάσαμε πολύ άξια στην νίκη πιστεύω. Ήταν μια καλή νίκη για εμάς, το ευχαριστηθήκαμε, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά ήταν μια νίκη και για τον εγωισμό μας”.

Το μήνυμα του αρχηγού στον κόσμο του Εθνικού: “Είναι στενάχωρο που δεν θα έχουμε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρας μας τον κόσμο μας. Θα θέλαμε να τον έχουμε, να το χειροκροτήσουμε γιατί μας στάθηκε όλη τη χρονιά, ήταν πάρα πολύ κοντά μας, μας βοήθησε. Ελπίζω να έχουν μείνει ευχαριστημένοι, αν και θα μπορούσαμε να είχα κάποια αποτελέσματα καλύτερα κυρίως στην έδρα μας, γιατί ο Εθνικός τον κόσμο του τον χρειάζεται και είναι το όπλο του. Δυστυχώς δεν θα το έχουμε την τελευταία αγωνιστική”.