Πλήρης στασιμότητα επικρατεί στο Παγκράτι, σχετικά με την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αν και μετά τις πρόσφατες εκλογές αλλά και την συνάντηση με τον επιχειρηματία Απόστολο Τσιπίδη, φάνηκε… φως στο τούνελ, εντούτοις εξελίξεις δεν υπάρχουν.

Ουσιαστικά δεν κινείται τίποτα στους “ροσονέρι”, αφού όπως όλα δείχνουν, το θέμα της χρηματοδότησης του Τσιπίδη προς την ομάδα μπάσκετ έχει… κολλήσει, συμπαρασύροντας μαζί του και την έναρξη του προγραμματισμού.

Ο χρόνος σίγουρα δεν είναι με το μέρος του ιστορικού συλλόγου, καθώς μπαίνουμε πλέον στα μέσα Ιουλίου και δεν διαφαίνεται κάποια ουσιαστική λύση στον ορίζοντα, όμως με το…. εφτάψυχο Παγκράτι δεν μπορείς να είναι ποτέ σίγουρος.

Σίγουρος πάντως δεν είναι ούτε ο Δημήτρη Λιόγας για την παραμονή του στον πάγκο της Αθηναϊκής ομάδας, καθώς φέρεται να βρίσκεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων συλλόγων, οι οποίοι ασφαλώς και εκτίμησαν την εξαιρετική περσινή σεζόν που έκανε και το γεγονός ότι κράτησε το Παγκράτι στην Α2 κόντρα σε όλα τα προγνωστικά…

Ο έμπειρος κόουτς είναι “δεμένος” με το Παγκράτι και τους φίλους του, όμως σίγουρα δεν θα περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο, από τη στιγμή που ενδέχεται να έχει πολύ συντομότερα κάποια πρόταση στα χέρια του.