Η Νίκη Βόλου κέρδισε τον “τελικό” κόντρα στη Δόξα Λευκάδας και συνεχίζει να… αναπνέει, όμως ο  κόουτς Γιώργος Ζαφειρούδης εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για την έλλειψη στήριξης στην ομάδα, τόσο από τον κόσμο όσο και από την διοικούσα επιτροπή. “Όλα τα μπράβο αξίζουν στους παίκτες μου που σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για εμάς, κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς. Είμαι πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια που κάνουν, είμαι υπερήφανος για τη δουλειά μου αλλά πολύ στεναχωρημένος γιατί οι δύο άνοδοι δεν είχαν κανένα αντίκρισμα”, τόνισε ο κόουτς των Θεσσαλών μετά τον αγώνα του Σαββάτου και πρόσθεσε:

Δεν ίδρωσε κανενός το αυτί… Συνεχίζουν να μας περιφρονούν. Δεν θέλουν να βλέπουν μπάσκετ οι φίλαθλοι της Νίκης, αλλά σε αυτούς ποντάρουμε για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά καμία δεν έχει τον κόσμο της Νίκης. Απών για ακόμη μία φορά ο κόσμος. Η διοικούσα επιτροπή έχει στεγνώσει οικονομικά και η προσπάθειά μας δεν στηρίζεται από κανέναν”.

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν τον Ζαφειρούδη σε αυτό το ξέσπασμα, ίσως να είναι και το γεγονός ότι μετά τους Παπούλια και Πολίτη, αποχώρησε από την ομάδα, λόγω οικονομικών προβλημάτων και ο Αντώνης Χρηστομάνος, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη περιορισμένο ρόστερ της Νίκης.