Η Δόξα Λευκάδας ολοκλήρωσε το ρόστερ της με εντυπωσιακό τρόπο, μετά την απόκτηση των Αποστολίδη και Αρώνη, ενώ παράλληλα έκλεισε και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Έτσι, μπαίνει πλέον στη τελική ευθεία για το τζάμπολ της πρεμιέρας της Α2, με τον πήχη των φιλοδοξιών να έχει ανέβει – όπως παραδέχθηκε και ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Ζαφειρούδης. Σε δηλώσεις του ο Έλληνας προπονητής τόνισε αρχικά τον προβληματισμό του για τον τραυματισμό (στον προσαγωγό) του Αναγνωστόπουλου, η σοβαρότητα του οποίου θα εκτιμηθεί σήμερα.

Στην ερώτηση αν η ομάδα είναι έτοιμη ενόψει πρωταθλήματος, ο κόουτς δήλωσε στο “lefkadaweb.gr”: “Από πλευράς προετοιμασίας είμαστε καλά. Θα έλεγα όμως ότι δεν έχουμε μάθει ακόμα να διαχειριζόμαστε λίγο καλύτερα την σκέψη μας μέσα στο παιχνίδι, κάτι που για την ώρα βέβαια είναι φυσιολογικό. Περιμένουμε πλέον και τον Αποστολίδη, η παρουσία του οποίου θα αλλάξει λίγο τους ρόλους. Αθλητικά είναι έτοιμος, αλλά πρέπει να μπει γρήγορα γιατί το πρώτο ματς φτάνει. Η τακτική μας πλέον θα προσαρμοστεί, αφού με την έλευση του νέου αθλητή, αποκτήσαμε και δεύτερο δημιουργό. Παίξαμε σε όλη την προετοιμασία και την περυσινή σεζόν με έναν παίκτη να δημιουργεί, τον Κυριακόπουλο. Τώρα θα έχουμε δύο. Άρα θα προσαρμόσουμε το ματς σε κατάσταση με δύο δημιουργούς”.

Στην ερώτηση “υπάρχει πονοκέφαλος λόγω πληθώρας παικτών”; ο προπονητής της Δόξας ανέφερε: “Υπάρχει και είναι ευχάριστος πονοκέφαλος. Μέχρι τώρα λέγαμε ότι αν σε μία θέση είχαμε θέμα, ήταν αυτή του πλέι μέικερ. Μια κακή απόδοση του Γιάννη (σ.σ. Κυριακόπουλος) μας άφηνε χωρίς λύσεις. Τώρα όποιος και να λείψει, μπορούμε να τον καλύψουμε. Και ο Γαρμπής μας έδειξε ότι για τον σκοπό που τον αποκτήσαμε, μπορεί να μας βοηθήσει, με την ζωντάνια και τον ενθουσιασμό που έχει. Αν έμενε μόνος του δεν ξέρω αν θα μπορούσε να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος. Τώρα, με την έλευση του Αποστολίδη, είμαστε γεμάτοι παντού. Κάνοντας όλους τους συνδυασμούς, μπορούμε να πούμε ότι έχουμε τρεις παίκτες σε κάθε θέση”.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Ζαφειρούδης έκανε αναφορά και στον στόχο: “Μετά την τελευταία κίνηση, δεν μπορώ να κρυφτώ. Θα το πω. Με σεμνότητα και όσο μπορώ να είμαι πιο ταπεινός. Η ομάδα θα διεκδικήσει την άνοδο. Κάλεσμα στον κόσμο δεν μπορώ να κάνω αυτή την στιγμή, γιατί ο κόσμος θέλει να δει κάτι για να έρθει. Μακάρι να πάνε όλα όπως τα έχω σκεφτεί στο μυαλό μου και να έρθει εδώ και να μας υποστηρίξει”.