Η Νίκη Βόλου αποδεικνύεται… σκληρό καρύδι, καθώς παρά την εις βάρος της κατάσταση δεν δείχνει διατεθειμένη να πετάξει… λευκή πετσέτα. Η νίκη επί του Παγκρατίου απέδειξε την μαχητικότητα των Θεσσαλών, οι οποίοι διατήρησαν τις έστω και μαθηματικές ελπίδες τους για σωτηρία. Παράλληλα όμως δεν παραγνωρίζουν τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθώς παλεύουν ουσιαστικά μόνοι, χωρίς οικονομική στήριξη, για τη… τιμή των όπλων.

Το… αύριο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, γιατί μπορεί αγωνιστικά να δίνουμε και την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει εκτός γηπέδου…”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ζαφειρούδης στο basketblog, σε ερώτηση μας για το πως βλέπει τώρα την υπόθεση “σωτηρία” και πρόσθεσε:

“Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, μετά και τη νίκη μας επί του Παγκρατίου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Τώρα, εάν αυτό γίνει με στιλ και αξιοπρέπεια όπως εγώ θέλω τότε αυτό θα είναι το καλύτερο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Μακάρι να αντέξουν τα παιδιά… “