Η ώρα της πρεμιέρας πλησιάζει για τον Αρκαδικό, ο οποίος όμως ενδέχεται να παραταχθεί αρκετά αποδυναμωμένος στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. Το τεχνικό τιμ έχει να αντιμετωπίσει τρία σημαντικά προβλήματα και δεν είναι διατεθειμένο να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή των τραυματιών, που θα σημάνει μεγαλύτερες απώλειες στο μέλλον.

Ο Γιάννης Αντωνιάδης δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, καθώς έχει μεν μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης όμως το γεγονός ότι προέρχεται από έναν σοβαρότατο τραυματισμό (ολική ρήξη χιαστών) που τον κράτησε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, κάνει τον κόουτς Γιάννη Καστρίτη και τους συνεργάτες του ιδιαίτερα επιφυλακτικούς. Όλα δείχνουν ότι ο Αντωνιάδης δεν θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Γιάννη Προδρόμου και Σπύρου Πάνου, με τον πρώτο να εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και τον δεύτερο. Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι Αρκάδες δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν με την υγεία των αθλητών τους και θα αγωνιστούν μόνο εάν είναι 100% εντάξει.

Η διοίκηση του Αρκαδικού πάντως, με ανακοίνωση της απεύθυνε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στο πρώτο ματς της χρονιάς και να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό της Τρίπολης. Η τιμή εισιτηρίου στο παιχνίδι της πρεμιέρας θα είναι 5 ευρώ.