Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του που για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό είχε πολύ κόσμο και γνώρισε την ήττα από την σαφώς ανώτερη ΑΕΚ. Ο Φώτης Τακιανός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για την απόδοση των παικτών του, όμως επισήμανε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει από τη πρώτη αγωνιστική:

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας, καθώς δώσαμε την εικόνα μιας ομάδας που ήθελε να κερδίσει αλλά δεν μπορούσε. Βασικό στοιχείο της ήττας ήταν τα αβίαστα λάθη που κάναμε με αποτέλεσμα να δεχθούμε εύκολους πόντους. Επίσης θα ήθελα να σταθώ στο χαμηλό ποσοστό στα δίποντα. Είμαστε μια νέα ομάδα, άπειρη, κάποιοι παίκτες ήταν στρεσαρισμένοι, που μέχρι ενός σημείο το θεωρώ φυσιολογικό. Κρατάω το πάθος και την θετική ενεργεία που είχαμε σε κάποια σημεία”, δήλωσε ο προπονητής των Κρητικών και συνέχισε:

“Δεν τελειώνει πότε τίποτα από την πρώτη αγωνιστική, ούτε την 6η κλπ….  Η ομάδα χρειάζεται ρυθμό. Ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ψυχικό και Παγκράτι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και ελπίζω να έχουμε καλύτερες εμφανίσεις.  Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την στήριξη και τον θέλουμε και στην συνέχεια κοντά μας”.