Ο φιλόδοξος τεχνικός, Μιχάλης Μιχελάκος, παραμένει για ακόμα μία σεζόν στον πάγκο του Τρίτωνα, τον οποίο ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2011.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ήταν Ιανουάριος του 2011. Η ομάδα μας με ρεκόρ 2-12 ήταν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό από τη Γ´στη Δ´ΕΣΚΑ σύμφωνα με πολλούς. Η διοίκηση έπρεπε να προκαλέσει ένα ηλεκτροσόκ και να ξαναδώσει σφυγμό στην ομάδα. Ήταν τότε που αποφασίστηκε να «δωθούν τα κλειδιά» στον 21χρονο Μιχάλη Μιχελάκο. Πολλοί απόρησαν, όμως οι 13 σερί νίκες και το ρεκορ της ομάδας στο τέλος της σεζόν (16-14) απαντούσαν από μόνα τους. Το ντεμπούτο σε εκείνο το ματς Κυπέλλου στο Μαρκόπουλο έμελλε να είναι… το πεπρωμένο τόσο του Τρίτωνα όσο και του coach!

Ακολούθησαν έκτοτε τέσσερις συνεχόμενες άνοδοι κατηγοριών, η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες μετά από τριάντα και πλέον χρόνια και φυσικά η καθίερωση της ομάδας στην Α2! Η επιτυχία της τελευταίας δεκαετίας έχει όνομα και επώνυμο: Μιχάλης Μιχελάκος.

Ακούραστος εργάτης, πεισματάρης, γεννημένος νικητής, ταίριαξε απόλυτα με το #DNA μιας ομάδας που έχει μάθει να παλεύει από την πρώτη μέρα ίδρυσή της. Είναι χαρά και τιμή μας, που και φέτος θα συνεχίσουμε να γράφουμε μαζί ιστορία, με τη δίψα και τα όνειρα μας για το επόμενο βήμα να μην σταματούν ποτέ. Μια γροθιά και φέτος, συνεχίζουμε με τον #coach των επιτυχιών στην άκρη του πάγκου…»

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα από τα Σεπόλια έχει ήδη κρατήσει στο ρόστερ της τον πολύπειρο Αντώνη Μάντζαρη και παράλληλα αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, βάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών στην ερχόμενη Α2 Εθνική κατηγορία.