Ο Φιλαθλητικός συνέχισε την εξαιρετική φετινή του πορεία και πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη, έστω και αν δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον Αρκαδικό. Οι νεοφώτιστοι επέστρεψαν έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, βγάζοντας στο παρκέ ενέργεια, δύναμη και όρεξη για μπάσκετ.

Ένας από τους κορυφαίους σκόρερ των Ελληνικών γηπέδων και δη της Α2, ο βετεράνος πλέον Γιάννης Μάνος, μίλησε για την μέχρι στιγμής πορεία του Φιλαθλητικού, από το πόστο του βοηθού προπονητή:

“Έχει μεγάλη δυσκολία στο να φτιάξεις μια ομάδα που να τρέχει επί 40 λεπτά στο παρκέ. Πολλές ώρες στο γήπεδο, δυνατή προπόνηση με πολλές φωνές. Βέβαια υπάρχει η πρώτη ύλη, δεν τα κάνουμε όλα εμείς… Είναι παιδιά ταλαντούχα, με τα οποία είμαστε μαζί εδώ και 4-5 χρόνια και πλέον έχουν αποκτήσει και φιλοδοξίες“, τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του Τάκη Ζήβα και πρόσθεσε:

Δεν υπάρχει “εγώ” σε αυτή την ομάδα. Είμαστε ομάδα και γι’ αυτό φέρνουμε αυτά τα αποτελέσματα”. Όσον αφορά στον Αρκαδικό, τον οποίο υπηρέτησε ως παίκτης, ο Γιάννης Μάνος σχολίασε: “Ο Αρκαδικός έχει μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στην επίθεση. Έχει ένα προβληματάκι στην άμυνα, αλλά θεωρώ ότι με τον χρόνο μπορεί να καλυφθεί”.

Πηγή: arcadiasports.gr