Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιάννης Δημητριάδης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε! Δύο χρόνια με σημαντικά βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα. Δύο χρόνια με μεγάλες συγκινήσεις κι επιτυχίες, με ιδανικές συνθήκες δουλειάς, αλλά κι επαγγελματισμό, ειλικρίνεια κι εμπιστοσύνη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν κάτω από τις οδηγίες μου, τους συνεργάτες μου (τεχνικό και ιατρικό τιμ) για τις ατελείωτες ώρες δουλειάς, τη διοίκηση για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθειά της. Τέλος, τους φιλάθλους της Ι.Π.Μεσολογγίου για τη φιλοξενία τους, τη στήριξή τους και την αγάπη τους για το πρόσωπό μου και την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχει τους στόχους της σε όλα τα επίπεδα. Καλή συνέχεια.

Δημητριάδης Γιάννης».

Από τη δική της πλευρά, η Βασιλική Μπελέκου με δημοσίευση στο Facebook, είπε: «Εγώ δεν θα μιλήσω για τον προπονητή Γιάννη Δημητριάδη, θα μιλήσω για τον άνθρωπο που τιμησε τον ”ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ” με το ήθος του, την συνέπεια και την εργατικότητά του.

Ξέρω ότι η απόφαση που πήραμε χτες μαζί-της λύσης κοινή συναινέσει-ίσως ήταν από τις δυσκολότερες που έχουμε πάρει εγώ από τη θέση της προέδρου και εσύ από τη θέση του προπονητή. Κυριάρχησε όπως πάντα  η αγάπη μας για την όμάδα που οραματιστήκαμε.

Προσωπικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα».