Η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην Α2 κατηγορία και σίγουρα έχει αρκετή δουλειά μπροστά της μέχρι να σχηματίσει το ρόστερ που θα αντιπροσωπεύσει τους χιλιάδες φίλους της. Ο κόουτς Γιώργος Ζαφειρούδης έχει στρωθεί στη δουλειά, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις ανανεώσεις των συμβολαίων κάποιων παικτών του περσινού βασικού κορμού δεν ήταν θετικές και πλέον πρέπει να βρεθούν οι αντικαταστάτες τους.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τους Θεσσαλούς είναι το “διαζύγιο” με τον Χρήστο Ζαρογιάννη. Ο πολύπειρος σέντερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε γίνει για την ανανέωση του συμβολαίου του καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική, Μεταμόρφωση Βόλου. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Παναγιώτης Τσώλης, ενώ παρελθόν από τη Νίκη αποτελούν και οι Μιχάλης Φρουσκλιάς και Ναούμ Θυμνιός, οι οποίοι συμφώνησαν με τον Ιωνικό Νικαίας.

Το βάρος σε πρώτη φάση πέφτει στην κάλυψη του σημαντικού κενού του Ζαρογιάννη, με τον έμπειρο κόουτς της Νίκης να μελετά κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ψηλών για την ενίσχυση της φροντ λάιν, ενώ στα πλάνα του είναι και η απόκτηση τουλάχιστον ακόμη δύο παικτών στις θέσεις “3” και “4”.