Ο Αρκαδικός πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον Χολαργό, επικρατώντας με σκορ 63-58.

Αυτήν την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας της Τρίπολης σχολίασε ο προπονητής της, Γιάννης Διαμαντάκος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα επικείμενα εκτός έδρας ντέρμπι που τους περιμένουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Αρκαδικού:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Χολαργό: «Είχαμε ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και στην άμυνα και στην επίθεση. Επειδή εμάς το δυνατό μας σημείο είναι η άμυνα αυτό μας έφερε πίσω και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παίξουμε πολύ καλή άμυνα σε μία ομάδα που επιθετικά έχει πάρα πολλές δυνατότητας. Στην επίθεση δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι γενικότερα σαν εικόνα ωστόσο μπορέσαμε να κερδίσουμε μία ομάδα που όπως είχα πει και λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι χτίστηκε να πρωταγωνιστήσει.

 Κάναμε την 3η συνεχόμενη νίκη μας και έχει πολύ μεγάλη σημασία την παρούσα χρονική στιγμή να διαχειριστούμε σωστά αυτές τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Νομίζω αυτό θα είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι γιατί μας περιμένουν δύο εκτός έδρας παιχνίδια τα οποία και είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, η εικόνα η δική μας στην επίθεση δεν είναι αυτή που θέλουμε και έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά να κάνουμε. Οπότε καλούμαστε να προσγειωθούμε, και να έχουμε κάτω τα κεφάλια τόσο για το παιχνίδι που ακολουθεί όσο και για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το αν υπάρχει εξήγηση στο επιθετικό πρόβλημα που παρουσίασε ο Αρκαδικός: «Εμείς παίρνουμε ενέργεια από την άμυνα. Όταν στην άμυνα δεν είμαστε καλοί αφού αυτό είναι το δυνατό μας σημείο είναι φυσιολογικό να υπάρχει εκνευρισμός στην επίθεση, να μην υπάρχει καθαρό μυαλό λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός πως ακόμα δεν έχουμε την χημεία που θα θέλαμε στην επίθεση. Οι δύο αυτοί παράγοντες μας οδηγούν στο συμπέρασμα για την νευρικότητα που υπήρχε στο κομμάτι της επίθεσης με πολλές λάθος επιλογές».

Για το αν τα εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν έρχονται την κατάλληλη στιγμή για την ομάδα: «Είτε τα παιχνίδια αυτά έρχονται την κατάλληλη περίοδο είτε όχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Το πρόγραμμα είναι συγκεκριμένο και εμείς εξ’ αρχής γνωρίζαμε ότι  στον πρώτο γύρο είναι πολύ δύσκολο. Αγωνιζόμαστε τις επόμενες αγωνιστικές κόντρα σε δύο ομάδες που έχουν ακριβώς τους ιδίους στόχους με εμάς. Ο βαθμός δυσκολίας παραμένει ο ίδιος όμως στο μεγαλύτερο ποσοστό πάντα εξαρτώνται από εμάς. Αυτό πρέπει να καταλάβουμε και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαστε πολύ μακριά από το να έχουμε την εικόνα που θέλουμε παρά το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να πάρουμε θετικά αποτελέσματα στα τρία τελευταία παιχνίδια».