Ο Πανιώνιος, έχοντας περάσει σε μια νέα εποχή, με την ανάληψη των ηνίων του από τον Ίωνα Βαρουξάκη, ξεκινά την προσπάθεια του για το δεύτερο «σκέλος» της επιστροφής του στην Basket League. Οι «κυανέρυθροι», προχώρησαν σε δύο ανακοινώσεις, με την πρώτη να έχει να κάνει με τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν και τη δεύτερη να αφορά τις cheer leaders της ομάδας.

Ο Ιστορικός, απευθύνει κάλεσμα στο κοινό του με… νόημα, αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, κάνοντας λόγο για απαλλαγή από «πρόσωπα και αγκυλώσεις του παρελθόντος», ενώ φρόντισε να διατηρήσει και τις κοπέλες που φρόντιζαν για τη διασκέδασή του κατά τη διάρκεια των τάιμ-άουτ, οι οποίες μάλιστα κέρδισαν τον τίτλο στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση για τα διαρκείας:

«Δείξε την δύναμη σου!

Ήρθε η ώρα να δείξουμε την δύναμη μας. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Πανιωνίου για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Οι φίλοι του “Ιστορικού” πρέπει να αποδείξουν ότι η δύναμη του συλλόγου είναι ο κόσμος του. Μακριά από πρόσωπα και αγκυλώσεις του παρελθόντος, σας καλούμε να στηρίξετα την πορεία μας προς την Α1 κατηγορία. Βασιζόμαστε στις δυνάμεις μας, συναποφασίζουμε για το παρόν, οραματιζόμαστε για το μέλλον.

Χορηγοί του Πανιωνίου είναι κυρίως οι φίλοι του».

Η ανακοίνωση για τις cheer leaders:

«Οι Πανθηρίνες στην πρώτη γραμμή!

Την συνεργασία του με τις cheerleaders του Πανιωνίου, τις ΠΑΝΘΗΡΙΝΕΣ, ανανέωσε ο “Ιστορικός”. Πρόσφατα οι κοπέλες κατέκτησαν τον τίτλο στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που γίνεται κάθε χρόνο. Ευχαριστούμε τον σύλλογο ΑΠΟΣΠΕΡΙΔΕΣ και την προπονήτρια Μαρία Τσαπατάρη για την πολύτιμη συμπαράσταση τους και την νέα χρονιά».

panionios-cheer-leaders