Εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληττε την Αττική και την Στερεά Ελλάδα στις αρχές Μαρτίου η Δάφνη Δαφνίου αποφάσισε να μην μεταβεί στην Καρδίτσα ούτως ώστε να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Η ΕΟΚ επειδή δεν υπήρχε απαγορευτικό μετακινήσεων κατοχύρωσε το ματς με 20-0 υπέρ της Καρδίτσας, ενώ τιμώρησε με αφαίρεση ενός βαθμού την ομάδα του Χαϊδαρίου τόσο από το φετινό όσο κι από το επόμενο πρωτάθλημα. Η Δάφνη έπειτα από αυτήν την ποινή αποφάσισε να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, στο οποίο και δικαιώθηκε με συνέπεια η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων να γίνει το προσεχές Σάββατο στις 15:00.

Η Καρδίτσα ήδη έχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1, την στιγμή που ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό. Το μόνο που θα αλλάξει με αυτήν την απόφαση στη φετινή Α2 είναι η θέση της Δάφνης , καθότι λογικά από 15η θα τερματίσει 14η εξαιτίας του καλύτερου +/- απέναντι στον Οίακα. Τέλος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο αγώνας Ερμής Λαγκαδά- Αίας Ευόσμου θα μεταφερθεί μία ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

-Μετά την έκδοση απόφασης με υπ’ αρ. πρωτ. 65/05-05-2022 του ΑΣΕΑΔ, ο αγώνας ΑΣ Καρδίτσας – ΓΣ Δάφνη Δαφνίου για την Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών ορίζεται να διεξαχθεί στις 14/05/2022 και ώρα 15.00 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

-Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου της 30ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ος όμιλος) στις 15/05/22 αντί ώρας 17.00 και του κλειστού γυμναστηρίου ΛΑΓΚΑΔΑ, θα διεξαχθεί ώρα 18.00 στο ΔΑΚ Ευόσμου.