Παρά το γεγονός πως ο Θανάσης Αμβράζης είχε ανακοινωθεί από τον Εθνικό Πειραιά, εν τέλει ο σύλλογος της Καρδίτσας κατάφερε να “κλέψει” τον αθλητή από το σύλλογο του Πειραιά και να τον ενσωματώσει στο ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μαζί του θα βρεθεί στην Καρδίτσα και ο Νίκος Παπαρέγκας που ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο εν όψει της νέας και δύσκολης χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών

Ο Παπαρέγκας είναι 26 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Είχε ξεκινήσει στο παρελθόν να πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ με την ομάδα του Αριστοτέλη Επανωμής και συνέχισε στο Μαντουλίδη, καθώς έχει καταγωγή και από τη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος αθλητής βρέθηκε σε ομάδες όπως είναι η Καβάλα, με την οποία πανηγύρισε και την άνοδο για τα “σαλόνια” της Α1 το 2013, ενώ ακολούθησαν και ο Πανιώνιος, αλλά και ο Τρίτωνας. Με την ομάδα του Μιχάλη Μιχελάκου τη σεζόν που μας πέρασε στην Α2 μέτρησε σε 20 λεπτά συμμετοχής 8,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και διέθετε εξαιρετικά ποσοστά της “τάξεως” του 83% στις ελεύθερες βολές, 52% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Ο Αμβράζης από την άλλη, είναι 20 ετών μόλις, έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Ξεκίνησε τα πρώτα του “μπασκετικά βήματα” από τον Κρόνο Τρικάλων, ενώ στην πορεία έκανε το “μεγάλο βήμα” για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια με τους Εφήβους

Μετά από τους “πράσινους” αγωνίστηκε στην Ακράτα όπου πρωταγωνίστησε, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε πανηγύρισε την άνοδο και μάλιστα από την πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του ΕΦΑΟΖ, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Δείτε τις ανακοινώσεις της Καρδίτσας:

“Ο Θανάσης Αμβράζης στον Α.Σ.Κ.
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θανάση Αμβράζη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο 20χρονος αθλητής έχει ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Η πρώτη του επαφή με το μπάσκετ ήταν στον Κρόνο Τρικάλων, ενώ το 2016 μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό και εντάχθηκε στην εφηβική ομάδα του «Τριφυλλιού», στην οποία και αγωνίστηκε για δυο σεζόν. Την περίοδο 2018-19 έπαιξε στην Ακράτα, ενώ την προηγούμενη περίοδο, ήταν πρωταγωνιστής στην κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου.
O Αμβράζης θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους αθλητές της νέας γενιάς και έρχεται στον Α.Σ.Κ. για να δώσει αθλητικότητα, ταλέντο και ενέργεια. Η μεταγραφή του αποτελεί απόδειξη της διάθεσης της ομάδας να δώσει την ευκαιρία της ανάδειξης σε νέα παιδιά, που έχουν το ταλέντο και τη διάθεση να δοκιμαστούν στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Καλωσορίζουμε το Θανάση στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Εθνικό Πειραιά και τον κ. Δημήτρη Καραφαντή, για την κατανόηση απέναντι στο πρόσωπο του αθλητή Θ.Αμβράζη και την υλοποίηση της μεταγραφής του”.

“Ενισχύεται με Παπαρέγκα ο Α.Σ.Κ.
Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Παπαρέγκα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο Θεσσαλονικιός αθλητής είναι 26 ετών με ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αριστοτέλη Επανωμής και συνέχισε στον Μαντουλίδη, με τον οποίο διακρίθηκε στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και εφήβων. Το 2013 εντάχθηκε στην ομάδα της Καβάλας, με την οποία το 2015 πέτυχε την άνοδο στην Α1 Εθνική. Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, κατακτώντας την άνοδο στην Α2 Εθνική. Πέρυσι, ήταν παίκτης του Τρίτωνα και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είχε σε 20 λεπτά συμμετοχής, 8,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 83% στις βολές, 52% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα.
O Παπαρέγκας προσθέτει ταλέντο, ενέργεια και ευχέρεια στο μακρινό σουτ στους «κυανόλευκους» και ήδη έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Α.Σ.Καρδίτσας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Καλωσορίζουμε το Νίκο στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του σωματείου:

Ενισχύεται με Παπαρέγκα ο Α.Σ.Κ. Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Παπαρέγκα στο ρόστερ της ανδρικής…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020 

Ο Θανάσης Αμβράζης στον Α.Σ.Κ. Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θανάση Αμβράζη στο ρόστερ της ανδρικής…

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας στις Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020