Ο Τρίτωνας πρόσθεσε ακόμα δύο μεταγραφικά αποκτήματα για τη νέα χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει. Ο λόγος για την απόκτηση των νεαρών αθλητών Στέργιου Πράπα και Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο Πράπας είναι 18 μόλις ετών και προέρχεται από την ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε να πραγματοποιεί τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Άρη. Επίσης, ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής έχει μετρήσει και συμμετοχές στις εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Ο Παπαδημητρίου είναι 22 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ/φόργουορντ. Είναι απόφοιτος του Florida Air Academy, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Μαρούσι, Ψυχικό, Φιλαθλητικός, Πανερυθραϊκός και Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Τρίτωνα:

“Ο Στέργιος Πράπας εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας! Ο 18χρονος ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στον Άρη Θεσσαλονίκης, αγωνιζόταν πέρυσι στην ΑΕΚ, ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετείχε ανελλιπώς στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων. Καλωσήρθες Στέργιο”.

“Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον Τρίτωνα! Ο απόφοιτος του Florida Air Academy, που έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, Ψυχικό και Αργοναύτη Ραφήνας, θα είναι πλέον «κάτοικος Στρέφη» για τη σεζόν 2020-2021!”

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

Ο Στέργιος Πράπας εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας! Ο 18χρονος ξεκίνησε τα μπασκετικά του βήματα στον Άρη…

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο. Τρίτων Geotrans στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον Τρίτωνα! Ο απόφοιτος του Florida Air Academy, που έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, Ψυχικό και…

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο. Τρίτων Geotrans στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020