Σε δύο… μέτωπα είναι στραμμένο το ενδιαφέρον της Νέας Κηφισιάς τις τελευταίες ημέρες.

Αφ’ ενός οι “κόκκινοι” βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για την ένσταση που έχουν καταθέσει για αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα με τα Τρίκαλα και αφ’ ετέρου έχουν μπροστά τους τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Παγκράτι, όπου η επιστροφή στις επιτυχίες είναι… μονόδρομος.

Ο προπονητής της ΑΕΝΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε μέσω του basketblog, την πεποίθηση του για δικαίωση της ομάδας τους στο θέμα της ένστασης, ενώ υπογράμμισε την αναγκαιότητα της νίκης στη συνάντηση με το Παγκράτι:

“Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα και να συνέλθουμε ψυχολογικά μετά το ματς των Τρικάλων. Περιμένουμε την απόφαση της ΕΟΚ για την ένσταση που έχουμε καταθέσει και είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε. Ξέχωρα όμως από το θέμα της απόφασης για την τύχη του συγκεκριμένου αγώνα, εμείς πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε το Παγκράτι.

Θα αντιμετωπίσουμε μια… διαφορετική ομάδα, καθώς έχει αλλάξει σημαντικό το ρόστερ του Παγκρατίου, με την αποχώρηση αρκετών βασικών του παικτών, όμως εμείς πρέπει να κερδίσουμε ανεξάρτητα με το ποιός θα είναι ο αντίπαλος μας“, τόνισε ο Έλληνας προπονητής.

Οι ιθύνοντες της Κηφισιάς εκτιμούν ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα βγει η απόφαση από το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ένσταση τους έχουν ζητήσει ή την επανάληψη του αγώνα, η να παιχθούν τα πέντε λεπτά της παράτασης, μιας και αν δεν μέτραγε το καλάθι του Τριανταφύλλου το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο (71-71) στη κανονική του διάρκεια.