Διπλό μεταγραφικό χτύπημα έκανε ο Ιπποκράτης, που θα θα παίζει πλέον στην Α2 μετά τις καραμπόλες που έγιναν στη Εθνικές Κατηγορίες. Η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα που δεν θα σταθεί απλά στο νέο πρωτάθλημα, αλλά θα έχει και αξιώσεις και μεγάλες βλέψεις στην Α2. Οι προθέσεις της διοίκησης έχουν αρχίσει να φαίνονται ήδη. Τελευταίο δείγμα των προθέσεών της για την ενίσχυση του ρόστερ ήταν η απόκτηση των Ανδρέα Σκούφη και Δημήτρη Καλαμπάκα. Ο Ιπποκράτης τα βρήκε με τους δυο παίκτες και ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή τους.

Ο Σκούφης (20χρ., 1.91μ.) ξέρει καλά τα κατατόπια στην Κω, καθώς η κατατωγή του είναι από το πανέμορφο νησί. Πέρσι αγωνίστηκε στη Α1 με τον Προμηθέα. Ο Καλαμπάκας (29χρ., 2.02μ.) έπαιζε πέρσι στην Α2 με την Δόξα Λευκάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιπποκράτη:

“Ο Α.Σ. Κώων Ιπποκράτης ανακοινώνει την απόκτηση των Ανδρέα Σκούφη και Δημήτρη Καλαμπάκα.

Ο Κώος Ανδρέας Σκούφης είναι 20 χρονών με ύψος 1,91μ. και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Προμηθέα. Ο νεαρός γκαρντ επιστρέφει στην Κω και τον Ιπποκράτη έπειτα από πέντε χρόνια.

Ο Δημήτρης Καλαμπάκας είναι γεννημένος στις 10 Αυγούστου του 1989, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα της Λευκάδας”.