Δυο μεταγραφικές βόμβες ετοιμάζει ο Απόλλωνας Πάτρας. Η μια μάλιστα δείχνει να έχει ήδη πυροδοτηθεί και απομένει η ανακοίνωση για να ακουστεί το «μπαμ». Οι Πατρινοί δείχνουν να έκλεισαν ένα «δικό τους παιδί». Ο λόγος για τον Γιάννη Μολφέτα. Ο 26χρονος παίκτης είναι γέννημα θρέμμα του Απόλλωνα. Τα τρία τελευταία χρόνια, όμως, είχε… μεταναστεύσει αλλού. Επαιξε δυο χρονιές στον Δούκα και πέρσι ήταν στην Α1 με τον Πανιώνιο, όπου τραυματίστηκε όμως, και έτσι πρόλαβε να παίξει μόλις 7 ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης (είχε μέσο όρο 1.43π.). Ο Μολφέτας φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με την ομάδα της καρδιάς του και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Η ομάδα όμως, δεν σταματάει εκεί. Ετοιμάζει και δεύτερο «μπαμ» με τον Ιωάννη Δημακόπουλου. Ο γιος της παλιάς δόξας του Εσπέρου Καλλιθέας και του Παναθηναϊκού, είχε κάνει τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Εσπέρου Πατρών. Ο 24χρονος παίκτης είχε θεωρηθεί πολύ σπουδαίο ταλέντο και έτσι ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε και τον έβαλε στις Ακαδημίες του.

Στην συνέχεια πέρασε τον Ατλαντικό και έπαιξε στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Ιρβάιν. Όταν επέστρεψε έκλεισε στην Παρτιζάν, αλλά δεν έπαιξε στους Σέρβους και μετακόμισε στον Κολοσσό και μετά στον Πανιώνιο από τον οποίο έφυγε πέρσι και τελείωσε την σεζόν στην Ισπανία με την δεύτερη ομάδα της Μπασκόνια.