Ο Απόλλωνας Πάτρας συνεχίσει να δυναμώνει το ρόστερ του και να ετοιμάζει μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν στην υπόθεση άνοδο. Οι μελανόλευκοι έκαναν ακόμα δυο μεταγραφικά χτυπήματα, καθώς ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Ελληνοαμερικανού γκαρντ, Τόμι Πάπας και την επιστροφή του Διονύση Πολυδωρόπουλου.

Ο Ελληνοαμερικανός μετείχε από την αρχή στην προετοιμασία της ομάδας. Ηρθε από τις ΗΠΑ για να δοκιμαστεί στην ομάδα της Πάτρας και πέτυχε τελικά να πείσει τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Βουρνά και την διοίκηση ότι μπορεί να βοηθήσει. Ετσι οι μελανόλευκοι αποφάσισαν να τον κρατήσουν και υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί του. Ο Τόμι Πάπας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου  William & Mary (είχε μ.ο. 0.67π. πέρσι).

Σαν να μην έφτανε ομάδα στην ομάδα επέστρεψε και ο Διονύσης Πολυδωρόπουλος. Ο παίκτης δεν είναι άγνωστος στον Απόλλωνα. Δικό του παιδί είναι. Ο Πολυδωρόπουλος ανήκε στους Πατρινούς, ενώ έχει περάσει και από το Γλαύκο. Πέρσι ο Απόλλωνας τον είχε δανείσει στον Κεραυνό Αιγίου. Επέστρεψε όμως, πίσω, καθώς ο Νίκος Βουρνάς θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και έτσι αποφασίστηκε να επιστρέψει πίσω και να κάνει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας απόκτηση του Ελληνοαμερικανού γκαρντ, Τόμι Πάπας και την επιστροφή του Διονύση Πολυδωρόπουλου:

«Συνεχίζεται η προσπάθεια του Απόλλωνα Πάτρας για τη συμπλήρωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τις τελευταίες μέρες προστέθηκαν στη δύναμη της ομάδας μας δυο νέοι παίκτες οι Tommy Papas και Διονύσιος Πολυδωρόπουλος».