Παίκτης της ομάδας της Λιβαδειάς θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ιβάν Μίμιτσα. Ο 34χρονος γκαρντ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την φανέλα της ΚΚ Σπλιτ, έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί. Πάντως, η Ελλάδα δεν του είναι άγνωστη, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, ΜΕΝΤ και Ολυμπιάδα Πατρών.

Την ίδια ώρα πολύ κοντά βρίσκεται και ένας άλλος παίκτης, ο Θανάσης Ιωακειμίδης. Ο νεαρός γκαρντ θεωρείται μία εξαιρετική λύση για τη θέση «1», καθώς πήρε μέρος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Ερμή Λαγκαδά. Η συμφωνία και οι υπογραφές δεν φαίνεται να αργούν στην περίπτωση του 23χρονου μπασκετμπολίστα.

Υπάρχουν, ωστόσο, και άσχημα «μαντάτα» για τους Βοιωτούς, καθώς η υπόθεση του Άλεξ Στέβοβιτς καταλήγει αρνητικά. Συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι δεν προέκυψε τελικά και ο Σέρβος απομακρύνεται πλέον, με κάτι τέτοιο να συμβαίνει ίσως και με τον Κώστα Μουμπάρακ. Στο πλαίσιο ριζικής αλλαγής του ρόστερ, με αποχωρήσεις αρκετών καλαθοσφαιριστών, δεν αποκλείεται να βρεθεί και ο τελευταίος.