Ο Ερμής εντείνει τις προσπάθειες του προκειμένου να συμπληρώσει τις τελευταίες κενές θέσεις του ρόστερ και να ισχυροποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν.

Στα πλαίσια των δοκιμαστικών προπονήσεων που έγιναν τις τελευταίες ημέρες, στο κλειστό του Λαγκαδά έδωσε το παρών ο Νίκολα Στανόγιεβιτς, ο οποίος μάλιστα άφησε θετικές εντυπώσεις. Πρόκειται για 23χρονο σμολ φόργουορντ, ο οποίος μετείχε πέρσι στο πρωτάθλημα της Α2 Σερβίας με τα χρώματα της Ναπρέντακ (μ.ο. 8,1 π, 4,7 ριμπ.) και… άρεσε στον Τάκη Ξουρίδα.

Παράλληλα βέβαια οι “πράσινοι” εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις κοινοτικών, όμως έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Στανόγιεβιτς.

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του πλέι μέικερ, κατατέθηκαν επίσημες προτάσεις προς δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη αφορά τον έμπειρο Δημήτρη Καλαιτζίδη, που πέρσι αγωνίστηκε στον ΚΑΟΔ, ο οποίος όμως… γέρνει περισσότερο στην Καβάλα η οποία του έχει καταθέσει… δελεαστικότερη πρόταση.

Η δεύτερη περίπτωση είναι και η πιο προσιτή για τον Ερμή και αφορά τον… δικό του Θανάση Ιωακειμίδη. Ο 21χρονος πλέι μέικερ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τη περσινή σεζόν με τη φανέλα των “πράσινων”, οι οποίοι προχώρησαν σε επίσημη κρούση στον ΚΑΟΔ στον οποίο ανήκει ο παίκτης για την παραμονή του αθλητή για ακόμη ένα χρόνο στον Λαγκαδά.