Μετά την οριστικοποίηση της ανόδου του στην Α2, το Περιστέρι πάει στην… Ευρώπη, για να τεστάρει τις δυνάμεις του ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος. Όχι, οι “κυανοκίτρινοι” δεν θα συμμετάσχουν σε κάποιο Ευρωπαϊκό τουρνουά, αλλά δίνουν αύριο (23/9, 5 μ.μ.) στη Χαλκιδική, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του Περιστερίου Κώστας Παπαμάρκος που θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, δήλωσε αναφορικά με το αυριανό ματς Κυπέλλου: “Παρότι είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν, για μας δεν παύει να αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας για το πρωτάθλημα. Μετά τις αποχωρήσεις αλλά και τις προσθήκες στο ρόστερ μας, θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε από την αρχή της προετοιμασίας. Στόχος μας πάντα είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”, επισήμανε ο κόουτς του ΓΣΠ και κατέληξε: “Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο όμως μέσα στο παιχνίδι έχουμε τους στόχους μας που προσπαθούμε να πετύχουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα από τον αντίπαλο μας και έτσι θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών του ματς μέσα στο παιχνίδι”.
Στο μεταξύ, την προσεχή Πέμπτη (24/9, 3 μ.μ.) στο Δημαρχείο Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση της ομάδας.