Θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Α2 ο Ηρακλής από την επόμενη χρονιά και οι καθημερινές προπονήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει στο Ιβανόφειο, με το “Γηραιό” να καλεί όσους θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσπάθεια και να ενταχθούν στην ομάδα, μέσα από δοκιμές που γίνονται.

Στο μεταβατικό αυτό στάδιο, εκτός από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες, παίρνουν μέρος και όσοι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα του Ηρακλή, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, οι οποίοι περνάνε από δοκιμές. Εκτός από την ομάδα των Ανδρών, το ίδιο ισχύει και για τους Νέους και τους Εφήβους, ενώ από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν δοκιμές και για τις μικρότερες ηλικίες (γεν. 2001-2002) για τα τμήματα υποδομών.

Η ανακοίνωση:

“Καθημερινώς γίνονται δοκιμές καλαθοσφαιριστών από τις 18.00 έως τις 20.00 για τα τμήματα των Ανδρών, Νέων και Εφήβων, με προπονητές τους κυρίους Βαγγέλη Αλεξανδρή, Αντώνη Δούκα και Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς. Από τη Δευτέρα 13/06 θα αρχίσουν οι δοκιμές νεαρών καλαθοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί το 2001 και το 2002 με προπονητές τους κυρίους Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς, Δημήτρη Βουρλιώτη και Χρήστο Παπαδούλη”.