Αν και το μεταβατικό στάδιο των προπονήσεων στον Ερμή Λαγκαδά ολοκληρώθηκε τη περασμένη Παρασκευή, το τεχνικό επιτελείο παρέτεινε για δύο ακόμη ημέρες τη λήξη της σεζόν, καθώς σήμερα θα δοκιμαστούν δύο Έλληνες και ένας κοινοτικός αθλητής.

Πρόκειται για παίκτες που έχουν… βολιδοσκοπηθεί από τον κόουτς Τάκη Ξουρίδα και βρίσκονται στο στόχαστρο των “πρασίνων” για μια θέση στην περιφέρεια και μία στους ψηλούς. Μάλιστα δεν αποκλείεται, ειδικά για τον κοινοτικό αθλητή να υπάρξει άλλη μια ημέρα δοκιμών.

Βέβαια δεν υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός σχετικά με την άμεση στελέχωση του ρόστερ. Ούτε φυσικά η διοίκηση του συλλόγου είναι διατεθειμένη να αλλάξει τη φιλοσοφία της παρασυρόμενη από εντυπωσιακές προτάσεις ή κινήσεις άλλων ομάδων όπως συνηθίζεται τέτοια εποχή.

Άλλωστε στον Ερμή, υπάρχει συγκεκριμένο οικονομικό μπάτζετ το οποίο αντικατοπτρίζει τις συνθήκες των καιρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την περσινή χρονιά έχει εξοφληθεί το 90% των οικονομικών υποχρεώσεων ενώ το υπόλοιπο θα κλείσει στο τέλος του μήνα. Κάτι που σαφέστατα και αποτελεί μία από τις εξαιρέσεις (παρότι θα έπρεπε να ήταν ο κανόνας) από το σύνολο των ομάδων.

Επομένως στον Ερμή, τηρούνται στο έπακρο όλες οι συμφωνίες και γι αυτό το λόγο δεν τάζονται υπέρογκα ποσά τα οποία και είναι ανέφικτο να εκπληρωθούν…