Η εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό το περασμένο Σάββατο έδωσε συνέχεια στον αγωνιστικό… κατήφορο της ΑΕΛ, η οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες στον πρώτο γύρο. Τα περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν επικίνδυνα για τους “βυσσινί” που από εκεί που βρίσκονταν στη πρώτη πεντάδα, πλέον έχει κατρακυλήσει στην 9η θέση και δεδομένου του δύσκολου προγράμματος που τους περιμένει κινδυνεύουν να μπλέξουν στις… περιπέτειες των πλέι άουτ.

Ο τεχνικός της Λάρισας Αβραάμ Παπαδόπουλος εξέφρασε με δηλώσεις του την έντονη απογοήτευση του για την εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα και… έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου: “Δυστυχώς έχω γίνει γραφικός σχετικά με το θέμα της συγκέντρωσης. Το λέω με πικρία γιατί όλη την εβδομάδα κάνεις ένα πλάνο, δουλεύεις ένα σκάουτινγκ και αυτό πάει περίπατο την ώρα του παιχνιδιού, γιατί ο παίκτης δεν μπορεί να το εκτελέσει. Γιατί δεν έχει συγκέντρωση, έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Πριν ενάμιση μήνα η ομάδα ήταν στον προθάλαμο της πεντάδας. Και ήταν με το σπαθί της γιατί έπαιζε ομαδικά, ακολουθούσε το πλάνο. Τον τελευταίο καιρό δυστυχώς η ομάδα νοσεί… Δεν υπάρχει η ομοιογένεια, η έννοια του συμπαίκτη. Σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας. Και θα φτάσουμε στο σημείο να παλεύουμε για να αποφύγουμε τα πλέι άουτ“, δήλωσε ο Παπαδόπουλος στο “eleftheria.gr” και πρόσθεσε:

“Οι παίκτες μου έχουν το μυαλό τους σε άλλα πράγματα εκτός από το μπάσκετ. Για μένα είναι πολύ δύσκολο να δουλεύουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Όταν σχεδιάζεις κάποια πράγματα στην προπόνηση έχεις την απαίτηση στο παιχνίδι να γίνουν τα περισσότερα από αυτά. Κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα από αυτά. Η ομάδα έχει χάσει το μυαλό της, τη συνοχή της, όλα αυτά τα στοιχεία που έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση στους αντιπάλους και όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια για μας. Δυστυχώς πρέπει να συνεχίσουμε μ’ αυτά τα δεδομένα και δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατάσταση“.