Μετά από τρία αποτυχημένα αποτελέσματα, το Ψυχικό επέστρεψε στις επιτυχίες με την εκτός έδρας νίκη επί του Αετού και διατήρησε τις έστω και λιγοστές ελπίδες που του έχουν απομείνει για την άνοδο. Ο έμπειρος γκαρντ Θωμάς Νίκου, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα του περασμένου Σαββάτου (14/3), μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για την “μάχη” της ανόδου και τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκου:

Θωμά, όσο ζει το Ψυχικό ελπίζει για την άνοδο; “Από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, όσο ζούμε ελπίζουμε. Πάντως είναι πολύ δύσκολο”.

Πιστεύεις θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος για το δεύτερο εισιτήριο; “Σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη αλλά θεωρώ ότι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα ο Αρκαδικός”.

Το παιχνίδι με τον Αετό, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ποιες ήταν αυτές; “Νομίζω ότι έπαιξαν ρόλο, η διάθεσή μας στην άμυνα και η ευστοχία που είχαμε από τη γραμμή του τρίποντου”.

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερμή. Ποια σημεία πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη; “Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα, να τους πιέσουμε και να παίξουμε ένα ελεύθερο μπάσκετ στην επίθεση”.