Κινητικότητα αναμένεται να υπάρξει αυτήν την εβδομάδα στο Παγκράτι και ίσως έχουμε τις πρώτες εξελίξεις σχετικά με τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται φυσικά οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης των “ροσονέρι” και γι’ αυτόν τον λόγο έχει συγκληθεί για τη προσεχή Τετάρτη, έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο των μελών. Εκεί θα συζητηθούν οι λεπτομέρειες και οι απαραίτητες προετοιμασίες για τις αρχαιρεσίες που θα ακολουθήσουν, την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

Η παραμονή του Νίκου Μπογονικολού στην ηγεσία της ομάδας μπάσκετ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη όμως ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να πλαισιωθεί ο έμπειρος παράγοντας και από άλλους προκειμένου να αυξηθεί η δυναμική της διοίκησης.

Μετά το πέρας των εκλογών για τη νέα διοίκηση αναμένονται και ουσιαστικές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. Οι ιθύνοντες του Παγκρατίου έκαναν μια πρώτη… επιδερμική συζήτηση με τον Δημήτρη Λιόγα, τον άνθρωπο που παρά τις αντιξοότητες κράτησε φέτος την ομάδα στην Α2 και το κλίμα είναι πολύ καλό για τη συνέχιση της συνεργασίας. Οι “ροσονέρι” θέλουν να… χτίσουν πάνω στην τρομερή φετινή προσπάθεια της ομάδας και του Έλληνα κόουτς και αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, η συνεργασία με τον Λιόγα θα συνεχιστεί.