Ούτε το εύκολο πέρασμα των Τρικάλων από την Λευκάδα, ούτε το σκαρφάλωμα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (σε συνδυασμό με τις ήττες των Φιλαθλητικού και Κηφισιάς), στάθηκαν ικανά να κάνουν τον Γιάννη Τζήμα να χαμογελάσει. Ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας σε δηλώσεις του στάθηκε στα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι “κυανέρυθροι” τόσο εντός, όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους:

Όταν έχουμε τόσα προβλήματα να λύσουμε, δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με τους άλλους. Έχουμε πολλές απουσίες, τον Τσούτσο που φεύγει για την υπηρεσία του και χάνει προπονήσεις, με αποτέλεσμα να μην είμαστε ούτε έξι στη προπόνηση της Δευτέρας”, τόνισε ο Τζήμας και συνέχισε: “Έχουμε και το εξωαγωνιστικό κομμάτι που είναι δύσκολο οπότε ας κοιτάξουμε το σπίτι μας να μην καεί, ας βοηθήσουμε την ομάδα μας που έχει τρομακτικά προβλήματα, γιατί δυστυχώς μείναμε λίγοι στο γήπεδο και είμαστε μόνοι παντού… Πολύ μόνοι παντού..”.

Όσον αφορά στο ματς με τη Δόξα, ο προπονητής των Τρικάλων επισήμανε: “Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μία καλή ομάδα με καλή έδρα και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει σε κάθε παιχνίδι την κατηγορία. Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν σκληρό, η Λευκάδα προερχόταν από μία αλλαγή προπονητή και ήθελε το παιχνίδι και γι’ αυτό πίεσα πάρα πολύ όλη την εβδομάδα τα παιδιά να είμαστε πολύ δυνατοί στην αρχή για να μην δώσουμε δικαίωμα…

Δεν ήμασταν καλοί στο τελευταίο δεκάλεπτο σε βαθμό ανησυχητικό, βάλαμε και τρεις και τέσσερεις κοντούς και πάλι είχαμε προβλήματα αλλά αυτό το δεκάλεπτο αποτυπώνει τα προβλήματα της ομάδας”.