Του Γιάννη Ευδαίμων
29/01/2012 (20:03)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στο στρατόπεδο του Αρκαδικού. Και πώς να κάνουν αλλιώς, όταν πέτυχαν τη σημαντικότερη νίκη της ιστορίας τους, κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ματς θα μείνει αξέχαστο σε παίκτες, τεχνικό τιμ και φιλάθλους.
“Τιμούμε όλους τους αντιπάλους, πόσο δε περισσότερο όταν μιλάμε για την ΑΕΚ

Εγώ είχα προπονητή στον Απόλλωνα Αθηνών τον Γιώργο τον Αμερικάνο, με είχε σαν γιο του και πόση τιμή μπορεί να νιώθω που καθόμουν απέναντι σε τέτοια ομάδα…”, δήλωσε ο περιχαρής ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννη Σμυρνιώτης, μετά τον θρίαμβο του Σαββάτου και συνέχισε:

“Η ΑΕΚ είναι πάντα… ΑΕΚ και είμαι σίγουρος ότι θα βρει τον δρόμο της. Εμείς καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε, παίξαμε με μυαλό, εφάρμοσαν όλα όσα είχαμε πει και πήραμε μια τεράστια νίκη. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να βγάλουμε εκτός ρυθμού τον Βασιλόπουλο που αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ΑΕΚ.

Πιστεύω ότι μας άξιζε η νίκη και αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο, γιατί η θέση μας στη βαθμολογία είναι πολύ ψηλότερα…“.
 
Όσον αφορά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Σμυρνιώτης σχολίασε: “Πιστεύω ότι η νίκη ήταν τεράστια όχι μόνο λόγω βαθμολογικής συνέχειας αλλά και από πλευράς ψυχολογίας. Τα παιδιά το ήθελαν πάρα πολύ αυτό το ματς.

Μας ανέβασε ψυχολογικά αυτή η νίκη με τέτοιο αντίπαλο. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι να δούμε τι κάνουμε με τους τραυματισμούς, που πραγματικά έχουμε αρκετούς και από εκεί και πέρα να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο”.