Χώρισαν οι δρόμοι της Καρδίτσας με τον Θανάσο Καμαριώτη. Ο 24χρονος (2.01μ.) παίκτης και ο ΑΣΚ δεν θα συνεχίσουν μαζί μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας. Το διαζύγιο το αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης μέσω μηνύματος που ανάρτησε στην σελίδα του στο Facebook. Ο Καμαριώτης τόνισε ότι η συνεργασία του με την ομάδα τελείωσε και ευχαρίστησε τον κόσμο και την διοίκηση για όλες τις στιγμές που έζησε στον ΑΣΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Θάνου Καμαριώτη:

“Και κάπου εδώ η συνεργασία μου με τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας ολοκληρώνεται. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση του ΑΣΚ για τα υπέροχα 3 χρόνια καθώς και τον κόσμο της πόλης για όλες τις ωραίες στιγμές που έζησα!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον γιατρό του συλλόγου, Κωνσταντίνο Μπανιό και τον κύριο Μιχαήλ Χαντέ! Εύχομαι στον Σύλλογο και τους ανθρώπους του κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο!

Με εκτίμηση, Θάνος Καμαριώτης».

ΤO POST ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΙΩΤΗ

Η πορεία του

Ο Καμαριώτης ξεκίνησε το μπάσκετ στην Δόξα Δρυμού Θεσσαλονίκης. Το 2008 πήγε στον Ερμή Λαγκαδά και στα Τρίκαλα. Τα 3 τελευταία χρόνια ήταν στην Καρδίτσα. Είναι διεθνής με τις  Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων.