Η προετοιμασία του Παγκρατίου έχει περάσει στο στάδιο του “μονταρίσματος” και αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από τους φιλικούς αγώνες. Οι “ροσονέρι” θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σήμερα το απόγευμα καθώς θα αντιμετωπίσουν σε προπονητικό φιλικό τον Φάρο Κερατσινίου (εκτός έδρας), ενώ το Σάββατο (13/9) θα κοντραριστούν στο κλειστό του Κοντόπευκου με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή. Φιλικό έχει προγραμματιστεί και για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς τη Τετάρτη (17/9), το Παγκράτι θα φιλοξενηθεί στη Νέα Ερυθραία από τον Πανερυθραικό.

Όσον αφορά στην εκ νέου μετάθεση του αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα στη Λευκάδα (από Κυριακή 21/9 που είχε οριστεί θα γίνει Σάββατο 20/9), ήταν κάτι που το ζήτησε η διοίκηση του Αθηναϊκού συλλόγου. Ο λόγος ήταν το προγραμματισμένο για τις 23/9 (Δευτέρα), μεγάλο φιλικό στο Μετς με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, με τους Παγκατιώτες να χρειάζονται μία ημέρα παραπάνω προκειμένου να επιστρέψουν από τη Λευκάδα και να μην χρειαστεί να δώσουν δύο ματς σε δύο ημέρες.
Τέλος, όλα δείχνουν ότι το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση παίκτη για τη θέση “4” και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το ρόστερ έχει κλείσει.