Η χειρουργική οδός ήταν τελικά αυτή που επιλέχθηκε, προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Λουκά Γιαουρτόγλου (ρήξη οπισθίου κέρατος έσω μηνίσκου και ρήξη πρόσθιου κέρατος έξω μηνίσκου) εδώ και καιρό στο αριστερό γόνατο. Ο έμπειρος πόιντ γκαρντ του Πανερυθραϊκού υποβλήθηκε σήμερα το πρωί (15/4) σε εγχείρηση από τον γιατρό του συλλόγου, Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Την προσεχή εβδομάδα, ο Γιαουρτόγλου θα αρχίσει θεραπείες, ενώ σε 4-6 εβδομάδες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα χάσει όλη την υπόλοιπη κανονική περίοδο της Α2. Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας δεν υπολογίζει για φέτος και τον άλλο πόιντ γκαρντ, τον Άλκη Παππά, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«Εν τέλει δεν απέφυγε τη χειρουργική αποκατάσταση του τραυματισμού στο αριστερό γόνατο ο -εκ των αρχηγών της ομάδας μας- Λουκάς Γιαουρτόγλου, καθώς υπεβλήθη σε απόλυτα επιτυχημένη αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Συλλόγου μας, κ. Φώτη Τσούκα, στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Ο «Λου» είχε υποστεί ρήξη οπισθίου κέρατος έσω μηνίσκου και ρήξη πρόσθιου κέρατος έξω μηνίσκου και από τη στιγμή που η συντηρητική οδός δεν βελτίωσε το πρόβλημα, αποφασίστηκε να διαβεί την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί οριστικά η ζημιά στο γόνατο.

Την προσεχή εβδομάδα, ο πολύπειρος γκαρντ του Πανερυθραϊκού θα ξεκινήσει θεραπείες, ενώ σε 4-6 εβδομάδες από τώρα θα αρχίσει και ατομικό πρόγραμμα (σ.σ. ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου που εντοπίστηκε, θα καθυστερήσει λίγο την έναρξη του προγράμματος), ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα παρκέ!

Ευχαριστούμε θερμά τον γιατρό μας, κ. Τσούκα, αλλά και το προσωπικό της Ευρωκλινικής, για τις υπηρεσίες τους.

Λουκά, «σιδερένιος» και ευχόμαστε… ταχύτατη επάνοδο στα παρκέ!».