Ο Εθνικός έκανε «σεφτέ» στο πρωτάθλημα της Α2 πήρε ανάσα και έχει δικαίωμα να λέει ότι είναι «ζωντανός». Οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν 84-80 της Ευρώπης Πευκοχωρίου, έκαναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και πήραν ανάσα οξυγόνου εν όψει της συνέχειας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστής της νίκης των γηπεδούχων ήταν ο Τζίμης που πέτυχε 25 πόντους, και ο Νίκολα Στανόγεβιτς που έβαλε την υπογραφή του στο ματς με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ.

 

TA HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ

 

Τζίμης: «Εχουμε παλέψει με θεούς και δαίμονες»

Ο Βασίλης Τζίμης είπε μετά το ματς: «εχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτήν την ομάδα, έχουμε παλέψει με θεούς και δαίμονες και σήμερα (σ.σ.: χθες) καταφέραμε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη. Εδώ μέσα είναι το κάστρο μας, είναι το σπίτι μας και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους τους προπονητές, είμαστε όλοι εξαιρετικοί. Συνεχίζουμε πιο δυνατά ».

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΙΜΗ

 Τι είπαν οι πρωταγωνιστές μετά το ματς. 

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ

 

Τρελό πανηγύρι

Μετά το ματς όλοι οι παίκτες του Εθνικού, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι της ομάδας έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη νίκη των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες δεν ξέχασαν όμως, και τον κόσμο του και έτσι πήγαν στη εξέδρα και πανηγύρισαν και μαζί με τους οπαδούς τους το… σπάσιμο του ροδιού στο πρωτάθλημα της Α2.

ΟΙ ΕΞΑΛΛΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ