Οι περισσότερες ομάδες της Α2 έχουν αρχίσει να δραστηριοποιούνται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι και να προχωρούν στην ενδυνάμωση του ρόστερ τους, οριοθετώντας τους στόχους τους για τη νέα σεζόν. Κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον Πανιώνιο, ο οποίος δείχνει να μην έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ του φετινού υποβιβασμού του και από την κακή χρονιά που πέρασε. Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι στην ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία αποτελεί αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, επικρατεί εικόνα… χάους. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, όμως για τους “κυανέρυθρους” – τουλάχιστον στη παρούσα φάση – τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Κάποιες προσπάθειες του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ κ. Χάρη Σταμούλη για να παραμείνει η ομάδα στην Α1 μέσω… ΑΦΜ άλλων (όπως η Νέα Κηφισιά και ο ΚΑΟΔ) δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα, εξόργισαν ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους του Πανιωνίου οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση η αγαπημένη τους ομάδα να διασωθεί με τέτοια μέσα. Το κακό όμως είναι ότι δεν υπάρχει καμία προοπτική για το μέλλον, αφού τα πάντα βρίσκονται στον… αέρα. Κανένα πλάνο, κανένας σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, ή τους στόχους της ομάδας. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το… φάντασμα των φετινών οφειλών προς τους παίκτες, το οποίο απειλεί να μπλέξει σε νέες περιπέτειες τον “Ιστορικό”.

Το ενδεχόμενο εθελούσιου υποβιβασμού στη Β΄ Εθνική δείχνει να συνεχίζει να υφίσταται, ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η Συνέντευξη Τύπου την οποία προτίθεται να παραχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Σταμούλης, προκειμένου να μιλήσει για όλους και για όλα…