Με πολλά νέα πρόσωπα, αλλά και πολύ ενθουσιασμό και όρεξη έγινε η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Πάτρας. Το παρών έδωσαν όλοι οι παλιοί, αλλά και οι “νέοι” παίκτες της ομάδας Αλκης Παππάς, Γιάννης Δημακόπουλος, Διονύσης Πολυδωρόπουλος, Γιάννης Μολφέτας, Παναγιώτης Παπαβασιλόπουλος, Περικλής Μπαζίνας, Φώτης Παπαφωτίου, Πέτρος Παρασκευόπουλος, Νίκος Κασπίρης.

Με την ομάδα προπονήθηκαν και ο Φώτης Λαμπρόπουλος, αλλά και οι 3 παίκτες οι οποίοι είναι υπό δοκιμήν από τους Πατρινούς. Ο λόγος για τον Ελληνοαμερικάνο φόργουορντ Τόμι Παππά, τον 21χρονο (2μ.) φόργουορντ Βαγγέλη Μπέμπη, ο οποίος ήταν στη Δόξα Λευκάδας) και τον Παναγιώτη Τζάιδα (ο 18χρονος φόργουορντ που έχει ύψος 1.96μ., αγωνιζόταν στον Αρκαδικό).

Απόντες ήταν οι Ρασάντ Μπελ (αναμένεται να καταφθάσει στην Πάτρα την Πέμπτη για να ενσωματωθεί στην ομάδα), Παρασκευάς Ραφαήλ Τσουράκης, ο οποίος θα ξεκινήσει προπονήσεις τις επόμενες ημέρες, Νάσος Μπαζίνας (η διοίκηση τον κάλεσε και εγγράφως να ενσωματωθεί στις προπονήσεις) και Γιάννης Καραμαλέγκος (έχει συμφωνήσει, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του).
Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Βουρνάς είχε στο πλευρό του στην προπόνηση τους συνεργάτες του Κώστα Δελέγκο και Δημήτρη Κοτσίρη.

Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Καραπάνου και των μελών της διοίκησης, Αγγελικής Λάππα-Νιάρου, Αγγελου Κάνιστρα, Γιώργου Μωραϊτη, Δέσποινας Ζέρβα, Νίκου Φουτρή και Βασίλη Βασιλόπουλου.