Την Κυριακή 26 Μαϊου θα γίνει η Γενική Συνέλευση των μελών του “Ηράκλειο” ΟΑΑ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, με βασικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Οι εκλογές γίνονται πολύ πριν από τη λήξη της θητείας της διοίκησης λόγω της παραίτησης τριών μελών του Δ.Σ., τα οποία δεν αντικαταστάθηκαν.

“Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Δευτέρα (27/5) στις 6μμ. Τελευταία μέρα και ώρα υποβολής υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, ορίζεται η Τετάρτη 22-5-2013, (8μμ). Κατατίθενται  εγγράφως στα Γραφεία του Ομίλου (σχετική έντυπη αίτηση παραδίδεται από τη Γραμματεία του Ομίλου).

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. και στις ψηφοφορίες έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα, δηλαδή έχουν εξοφλήσει και τον μήνα Απρίλιο 2013″, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι εκλογές στο Ηράκλειο θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην φιλοσοφία της ομάδας μπάσκετ, η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ως γνωστόν στη Β΄  Εθνική. Ο κόουτς Βασίλης Ράλλης περιμένει την ανάδειξη της νέας διοίκησης προκειμένου να προχωρήσει στις εισηγήσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.