Ολοένα και αυξάνονται τα προβλήματα στο Παγκράτι, το οποίο έχει μπροστά του ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας.

Οι “ροσονέρι” χρειάζονται μία νίκη, για να διασφαλίσουν ουσιαστικά τη θέση τους στη κατηγορία, όμως η προετοιμασία τους συνεχίζεται εν μέσω τεράστιων εμποδίων, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών και απουσιών.

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στο “απουσιολόγιο” είναι αυτό του Δημήτρη Λιόγα. Ο κόουτς των “ροσονέρι” δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση, καθώς προσβλήθηκε από ίωση και βρίσκεται κλινήρης. Ο έμπειρος προπονητής ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και ίσως να χρειαστεί να μείνει εκτός πάγκου για ακόμη μία – δύο ημέρες.

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του βοηθού του, ενώ απουσίαζαν και ουκ ολίγοι παίκτες… Οι Νεμάνια Βράνιες, Μάρκο Πάβλοβιτς και Γιώργος Δρακόπουλος παραμένουν στα… πιτς λόγω τραυματισμών, όπως και ο Φώτης Βασιλόπουλος που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Τελευταίο… θύμα της ατυχίας, ο Χρήστος Μαρίνος, ο οποίος προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα και πιθανότατα… κόλλησε και τον προπονητή του.