Οι Ίκαροι απώλεσαν και τις τελευταίες ελπίδες που τους είχαν απομείνει για προβιβασμό στην Α1 και πλέον επικεντρώνονται ψυχή τε και σώματι στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινά την άλλη εβδομάδα. “Σίγουρα νιώθουμε αδικημένοι από τις εξελίξεις και το γεγονός ότι για ακόμη μια χρονιά μας στερήθηκε η συμμετοχή στην Α1 ενώ βάση νόμου την δικαιούμασταν, όμως αυτό δεν μας επηρρεάζει ψυχολογικά”, δήλωσε στο basketblog“, ο άμεσος συνεργάτης του Στάθη Καμαράκη στους Ικάρους Στέργιος Ποριόπουλος και πρόσθεσε:

“Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας… Είναι η τρίτη χρονιά που κάνουμε πρωταθλητισμό και προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το ματς με τον Φιλαθλητικό, το οποίο κρύβει κινδύνους όπως κάθε αγώνας της πρεμιέρας”.

Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας τους, οι Σερραίοι δίνουν αύριο ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στη ΜΕΝΤ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Ομόνοιας (μέσα στην πόλη), μιας και δεν είναι δυνατή η χρήση της φυσικής έδρας της ομάδας στην Κοιλάδα λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Στο τελευταίο τεστ πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.