Η Αγία Παρασκευή προχωράει με ταχύς ρυθμούς στον σχεδιασμό του ρόστερ της και συμπληρώνει ένα – ένα τα κομμάτια του παζλ που απομένουν. Η τελευταία προσθήκη αφορά έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος ανήκει στη κατηγορία των κάτω των 22 ετών και αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον.

Πρόκειται για τον 21χρονο Παναγιώτη Λαμπρόπουλο που διακρίθηκε πέρσι με τη φανέλα του Μανδραϊκού στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Ο νεαρός σούτιγκ γκαρντ συμφώνησε με την διοίκηση των νεοφώτιστων και κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του στο πρωτάθλημα της Α2.

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς Νίκος Χατζηπανυγήρης συνεχίζει να εξετάζει αρκετά ονόματα προτεινόμενων παικτών για τις δύο θέσεις των ψηλών, χωρίς πάντως να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη. Στη μεταγραφική λίστα του Έλληνα προπονητή βρίσκεται ένας κοινοτικός σέντερ, ενώ θέλει να πάρει και έναν πάουερ φόργουορντ. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη παίκτη για την θέση του σμολ φόργουορντ, ο οποίος θα είναι και αυτός κάτω των 22.