Μετά την απόκτηση του Άρη Κορωνίδη, με τον οποίο θωρακίστηκε η θέση του πλέι μέικερ, η Αγία Παρασκευή βάζει πλώρη και για την στελέχωση του υπόλοιπου ρόστερ. Δεδομένου ότι θα παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού, οι νεοφώτιστοι έχουν θέσει σαν προτεραιότητα την απόκτηση δύο ψηλών πρώτης γραμμής, για τις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρει έντονα το συγκρότημα του Νίκου Χατζηπανηγύρη είναι αυτή του Κώστα Βαρδαβά.

Ο 31χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Αμύντα Δάφνης και σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος. Η εμπειρία του από την Α2 είναι δεδομένη, όπως και οι ικανότητες του, γι’ αυτό και η Αγία Παρασκευή έκανε μια πρώτη προσέγγιση στον παίκτη και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ο κόουτς εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις Ελλήνων σέντερ, μιας και έχει εισηγηθεί την ενίσχυση της φροντ λάιν, χωρίς πάντως να βιάζεται ιδιαίτερα να προχωρήσει στις απαιτούμενες μεταγραφές, μιας και η ομάδα έχει πολύ χρόνο μπροστά της.

Αφού κλείσουν τα θέματα των δύο ψηλών, θα αποκτηθούν και κάποιοι νεαροί παίκτες στις θέσεις όπου θα διαπιστωθεί ότι χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ.

Τέλος, παίκτης της ΚΑΠ θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Ψυλέας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του συλλόγου και απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και η δεύτερη φετινή μεταγραφή.