Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στη Λευκάδα, καθώς η Δόξα μετράει τρεις σερί νίκες με τον Κώστα Κατωπόδη στην άκρη του πάγκου της, με πιο πρόσφατη αυτή στη Λάρισα επί της ΑΕΛ.

Οι νησιώτες έχουν καταφέρει να καλύψουν μεγάλο μέρος του χαμένου εδάφους και έχουν αναρριχηθεί στη 5η θέση της βαθμολογίας μπαίνοντας για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ. Ζητούμενο πλέον είναι η συνέχιση της ανοδικής πορείας και βασική προϋπόθεση για να έρθουν και άλλες νίκες είναι να μην υπάρχουν απουσίες και τραυματίες.

Στη Δόξα περιμένουν με αγωνία την πλήρη αποθεραπεία των Νίκου Λιακόπουλου και Δημήτρη Τσαλδάρη, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από ένα κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού και τον δεύτερο να έχει υποστεί “τράβηγμα” στον δικέφαλο. Οι δύο βασικοί άξονες της περιφερειακής γραμμής των νησιωτών είχαν την ευκαιρία να αναρρώσουν τις τελευταίες ημέρες και κατά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις θα φανεί η πορεία της αποθεραπείας τους. Αντίθετα, ο Νίκος Αγγελόπουλος ο οποίος προέρχονταν από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού, έδειξε και στο ματς με την ΑΕΛ ότι έχει επιστρέψει για τα καλά…