Αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Παγκρατίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με βασικό θέμα την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι αρχαιρεσίες ήταν προγραμματισμένες για την περασμένη εβδομάδα, όμως αναβλήθηκαν λόγω μη απαρτίας και έτσι θα λάβουν χώρα αύριο, ανεξάρτητα από τα πόσα μέλη θα προσέλθουν.

Το ενδιαφέρον εντοπίζεται ασφαλώς στην ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ, με τον Νίκο Μπογονικολό -όπως όλα δείχνουν- να είναι το ακλόνητο φαβορί για την ηγεσία των “ροσονέρι“.

Η ολοκλήρωση των εκλογών θα σηματοδοτήσει και τις εξελίξεις, καθώς πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με προτεραιότητα τον καταρτισμό του μπάτζετ αλλά και το θέμα του προπονητή. Έτσι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να γίνει μια πρώτη επαφή με τον Δημήτρη Λιόγα, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Ο κόουτς του Παγκρατίου έδωσε το παρών στο δεύτερο καλοκαιρινό καμπ του Αμύντα Δάφνης – Υμηττού, όπου μίλησε στα νέα παιδιά που παίρνουν μέρος σε αυτό.